Politika zasebnosti in piškotki

Upravitelj spletne strani Single Digital – Minuta d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Za potrebe poslovanja zbira vse naslednje podatke:

  • Ime in priimek
  • Naslov
  • Naslov elektronske pošte
  • telefonsko številko
  • ter druge podatke, ki jih vnesete v obrazce na spletni strani Single Digital

Kaj so piškotki?

Piškotek je mala besedilna datoteka, ki jo spletna stran, ki si jo ogledujete, prenese na vaš računalnik ali drugo napravo, s katero brskate po spletu.

Za uporabnike so koristni saj pripomorejo k boljšemu delovanju spletne strani oziroma boljši uporabniški izkušnji. S pomočjo piškotvok prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk spletne strani.

Njihovo shranjevanje je pod nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje omeji oziroma onemogoči.

Vrste piškotkov

Začasni ali sejni piškotki se shranjujejo le za čas trajanja obiska. Izbrišejo vsakič, ko zaprete brskalnik.

Trajni ali shranjeni piškotki ostanejo shranjeni, tudi ko brskalnik zaprete. Uporabljajo se za shranjevanje informacij o registraciji, nastavitvah jezika strani itd. Shranjeni so na računalniku obiskovalca.

Drugi piškotki izvirajo z drugih, partnerskih spletnih mest (ta na primer prikazujejo oglase na izvirni spletni strani ali merijo promet). Tretje strani z njimi lahko zbirajo podatke o uporabnikih z različnih spletnih mest in jih uporabljajo za različne namene, npr. za oglaševanje, analize, izboljševanje svojih produktov.